Prepare ingredients for cooking veal cheeks. Peel the onions, carrots, celery. Cut the vegetables into medium cubes. Peel the garlic, cut the cloves in half. Remove the top film from the cheeks with a sharp knife. Sprinkle the meat with salt. Rub well with paprika. Tip: Half the red wine can be replaced with pomegranate juice.
Подготовьте продукты для приготовления телячьих щечек. Почистите лук, морковь, сельдерей. Овощи нарежьте средними кубиками. Чеснок очистите, разрежьте зубчики пополам. С щечек острым ножом снимите верхнюю пленку. Посыпьте мясо солью. Хорошо натрите паприкой. Совет: Половину красного вина можно заменить гранатовым соком.
Prepare veal cheeks and vegetables. Pour oil into the pan and let it heat up. Place the cheeks and fry over high heat on both sides for 10 minutes. Remove the meat, reduce the heat to medium, add oil, onion, carrots, celery, and garlic. Fry for 10 minutes. Turn down the heat. Add tomato paste. Stir the vegetables without letting them burn. Pour in half the wine. Simmer until the contents have reduced to a thick consistency, approximately 15-20 minutes.
Подготовьте телячьи щечки и овощи. Налейте масло в кастрюлю и дайте разогреться. Выложите щечки, обжарьте на сильном огне с двух сторон по 10 минут. Достаньте мясо, уменьшите огонь до среднего, добавьте масло, лук, морковь, сельдерей, чеснок. Обжарьте в течение 10 минут. Убавьте огонь. Добавьте томатную пасту. Овощи перемешайте, не давая пригореть. Влейте половину вина. Тушите, пока содержимое не упарится до густоты, ориентировочно 15-20 минут.
Combine all ingredients and finish cooking the veal cheeks. Add veal cheeks to the vegetables and wine mixture, add thyme and rosemary, the remaining wine and a little water. The liquid should barely cover the surface of the meat. Salt and pepper to taste. Bring to a boil. Then reduce the burner power to minimum. Close the lid and simmer for 3.5-4 hours, turning the cheeks from time to time.
Соедините все продукты и завершите приготовление телячьих щек. Выложите к овощам и винной смеси телячьи щечки, добавьте тимьян и розмарин, оставшееся вино и немного воды. Жидкость должна едва прикрывать поверхность мяса. Посолите, поперчите по вкусу. Доведите до кипения. Затем убавьте мощность горелки до минимальной. Закройте крышкой и томите 3,5-4 часа, время от времени переворачивая щечки.
Serve veal cheeks with boiled potatoes. Pour the sauce left over from cooking the meat on top. Decorate with greens.
Подавайте телячьи щечки с отварным картофелем. Сверху полейте соусом, оставшимся после приготовления мяса. Украсьте зеленью.