Conveniently place the products you need on your desktop. Check the pig's ears for hairs. If necessary, scorch them with fire and scrape off the scorched parts with a knife. If there is fatty tissue at the base of the ear, carefully cut it off with a knife. Rinse well and leave the ears to soak in cold water for 1 hour. Peel the garlic cloves, wash and chop. Peel and wash the onion. Wash the dill and dry on paper towels. Prepare your smoker.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Свиные уши проверьте на наличие волосков. При необходимости опалите их огнем и ножом соскребите опаленные части. Если в основании уха есть жировые ткани, аккуратно срежьте их ножом. Хорошо промойте и оставьте уши замачиваться в холодной воде на 1 час. Зубчики чеснока почистите, вымойте и измельчите. Лук почистите и вымойте. Укроп вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте коптильню.
Boil the pork ears. To do this, place the soaked pig ears in a saucepan, fill with water and put on fire. Bring to a boil and reduce the power of the gas burner. Add bay leaf, soy sauce, finely chopped garlic, peppercorns, dill, salt and peeled onion. Taste the broth; it should be salty enough. Cook for 1 hour, then let the pork ears cool.
Сварите свиные ушки. Для этого замоченные свиные уши переложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Доведите до кипения и убавьте мощность газовой горелки. Добавьте лавровый лист, соевый соус, мелко нарезанный чеснок, перец горошком, укроп, соль и очищенный лук. Попробуйте бульон, он должен быть достаточно соленым. Варите 1 час, затем дайте свиным ушкам остыть.
Smoke your ears. Place the boiled and cooled ears in the smokehouse. Carefully place the ears on the tray, grease with oil, cover with a lid and place on heat. Smoke the pig ears over medium heat for about 35-40 minutes. After smoking, let them cool for 3 hours to ensure the smoke flavors are evenly distributed.
Закоптите ушки. Сваренные и остывшие ушки отправьте в коптильню. Аккуратно уложите уши на поддон, смажьте маслом, накройте крышкой и поставьте на нагрев. Коптите свиные уши на среднем нагреве около 35-40 минут. После копчения дайте им остыть 3 часа, чтобы ароматы дыма равномерно распределились.
Cut the smoked pork ears into strips, place on a serving plate and garnish with dill sprigs.
Нарежьте копченые свиные ушки соломкой, выложите на сервировочное блюдо и украсьте веточками укропа.