Check the pig's ears for hairs. If necessary, scorch them with fire and scrape off the scorched parts with a knife. If there is fatty tissue at the base of the ear, carefully cut it off with a knife. Rinse well and leave the ears to soak in cold water for 1 hour. Peel the garlic cloves, wash and chop. Peel and wash the onion. To serve, wash the parsley, pat dry on paper towels and finely chop.
Свиные уши проверьте на наличие волосков. При необходимости опалите их огнем и ножом соскребите опаленные части. Если в основании уха есть жировые ткани, аккуратно срежьте их ножом. Хорошо промойте и оставьте уши замачиваться в холодной воде на 1 час. Зубчики чеснока почистите, вымойте и измельчите. Лук почистите и вымойте. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Boil the pork ears. To do this, place the pig ears in a saucepan, cover with water and put on fire. Bring to a boil and reduce heat to medium. Cook for 20 minutes. Then drain the water, add fresh water, add bay leaves, 2 cloves of garlic and peeled onions. Boil the ears for 2 hours.
Сварите свиные ушки. Для этого свиные уши переложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Доведите до кипения и убавьте мощность огня до среднего. Варите в течение 20 минут. Затем слейте воду, налейте свежую, добавьте лавровые листья, 2 зубчика чеснока и очищенный репчатый лук. Варите уши в течение 2 часов.
Make the marinade. Pour soy sauce, vinegar, oil into a bowl, add chopped garlic, coriander, salt, and a mixture of peppers. Mix thoroughly and let sit for 10 minutes.
Сделайте маринад. В миску налейте соевый соус, ускус, масло, добавьте измельченный чеснок, кориандр, соль, смесь перцев. Тщательно перемешайте и дайте настояться 10 минут.
Slice the pork ears. Remove the cooked ears from the heat and let them cool. Then cut them into thin strips and place them in a bowl.
Нарежьте свиные ушки. Сваренные уши снимите с огня и дайте им остыть. Затем нарежьте их тонкой соломкой и переложите в миску.
Marinate the ears. Add the marinade to the ears in a bowl. Mix thoroughly and let sit for 3 hours.
Замаринуйте ушки. В миску к ушкам добавьте маринад. Тщательно перемешайте и дайте настояться в течение 3 часов.
Sprinkle the marinated pork ears with chopped parsley before serving.
Маринованные свиные ушки перед подачей посыпьте измельченной петрушкой.