Conveniently place the products you need on your desktop. Check the pig's ears for hairs. If necessary, scorch them with fire and scrape off the scorched parts with a knife. If there is fatty tissue at the base of the ear, carefully cut it off with a knife. Soak the pig ears in cold water for 1 hour. Peel the garlic cloves, wash and chop. Wash the cucumber and onion and cut into cubes. Wash the parsley, dry on paper towels and chop.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Свиные уши проверьте на наличие волосков. При необходимости опалите их огнем и ножом соскребите опаленные части. Если в основании уха есть жировые ткани, аккуратно срежьте их ножом. Замочите свиные уши на 1 час в холодной воде. Зубчики чеснока почистите, вымойте и измельчите. Огурец и лук вымойте и нарежьте брусочками. Петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и измельчите.
Boil the pork ears. To do this, place the pig ears in a saucepan, cover with water and put on fire. Cook for 1-1.5 hours over medium heat.
Сварите свиные ушки. Для этого свиные уши переложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Варите 1-1,5 часа на среднем огне.
Slice the pork ears. Remove the cooked ears from the heat and let them cool, then cut into strips and place in a bowl.
Нарежьте свиные ушки. Сваренные уши снимите с огня и дайте им остыть, затем нарежьте соломкой и переложите в миску.
Make a pork ear salad. In a bowl, combine chopped pork ears, cucumber and green onions. Add garlic, salt, pepper, coriander. Pour in vegetable oil, soy sauce and mix everything carefully. Place the salad in the refrigerator for at least 1 hour to infuse the garlic flavor into the food.
Сделайте салат из свиных ушек. В миске соедините нарезанные свиные уши, огурец и зеленый лук. Добавьте чеснок, соль, перец, кориандр. Влейте растительное масло, соевый соус и аккуратно все перемешайте. Поместите салат в холодильник минимум на 1 час, чтобы продукты пропитались чесночным ароматом.
Before serving, sprinkle the pork ear salad with finely chopped parsley.
Перед подачей посыпьте салат из свиных ушек мелко нарезанной петрушкой.