Conveniently arrange the ingredients for cooking. Check the pig's ears for hairs. If necessary, scorch them with fire and scrape off the scorched parts with a knife. Rinse well and leave the ears to soak in cold water for 1 hour. Peel the garlic cloves, wash and chop. This can be done using a press. Wash the parsley, dry and chop.
Удобно расположите продукты для приготовления блюда. Свиные уши проверьте на наличие волосков. При необходимости опалите их огнем и ножом соскребите опаленные части. Хорошо промойте и оставьте уши замачиваться в холодной воде на 1 час. Зубчики чеснока почистите, вымойте и измельчите. Сделать это можно с помощью пресса. Петрушку вымойте, обсушите и нарежьте.
Boil the pork ears. Place the soaked pig ears in a saucepan, cover with water and put on fire. Add bay leaf. Bring to a boil and reduce burner to medium. Cook for about 2 hours.
Сварите свиные ушки. Замоченные свиные уши переложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Добавьте лавровый лист. Доведите до кипения и убавьте мощность горелки до средней. Варите около 2 часов.
Slice the pork ears. Remove the cooked ears from the heat and let them cool in the broth. Then remove from the pan and drain in a colander. Cut them into thin strips, salt, pepper and add chopped garlic. Mix well.
Нарежьте свиные ушки. Сваренные уши снимите с огня и дайте им остыть в бульоне. Затем достаньте из кастрюли и откиньте на дуршлаг. Нарежьте их тонкой соломкой, посолите, поперчите и добавьте измельченный чеснок. Хорошо перемешайте.
Prepare the pork ears. Place a frying pan over medium heat, add oil and add the ears. Fry, stirring constantly, until golden brown, about 7-10 minutes.
Приготовьте свиные ушки. Поставьте на средний огонь сковороду, добавьте масло и выложите ушки. Жарьте, постоянно помешивая, до появления румяного цвета, приблизительно 7-10 минут.
Place the pork ears on a serving plate and garnish with chopped herbs.
Свиные ушки выложите на сервировочное блюдо, украсьте измельченной зеленью.