Prepare cardboard templates according to which you will lay out the house.
Подготовьте картонные шаблоны, по которым будете выкладывать домик.
Mix butter, sugar, syrup and spices. Add flour and water and knead the dough.
Смешайте масло, сахар, сироп и специи. Добавьте муку и воду и замесите тесто.
Wrap the dough in cling film and leave in the refrigerator for 60 minutes.
Оберните тесто пищевой пленкой и оставьте в холодильнике на 60 минут.
Roll out the chilled dough to 2-3 mm. Cut out dough pieces using paper blanks. Transfer to a parchment-lined baking sheet.
Охлажденное тесто раскатайте на 2-3 мм. Вырежьте по бумажным заготовкам заготовки из теста. Переложите на противень с пергаментом.
Crush candy canes and fill the windows in the house with them. Bake for 10-15 minutes at 180°C.
Измельчите леденцы и заполните ими окна в домике. Запекайте 10-15 минут при 180 °C.
Prepare the “cement” from powdered sugar, egg whites and a drop of lemon juice.
Подготовьте «цемент» из сахарной пудры, яичных белков и капли лимонного сока.
Fasten the cooled house blanks with “cement”.
Скрепите «цементом» остывшие заготовки домика.