Chop the onion. Grate the carrots.
Измельчите репчатый лук. Натрите морковь на терке.
Boil the rice and lentils until tender. Fry onions and carrots in hot oil and season. For ease of cooking cutlets, boiled lentils and vegetables can be lightly chopped using a blender.
Рис и чечевицу отварите до готовности. Обжарьте лук и морковь на раскаленном масле, приправьте. Для удобства готовки котлет вареную чечевицу и овощи можно слегка измельчить с помощью блендера.
Form the mixture into meatballs. Roll them in flour, then fry on all sides until golden brown.
Сформируйте из массы тефтели. Обваляйте их в муке, затем обжарьте со всех сторон до образования румяной корочки.
Bake the meatballs at 170°C for 7 minutes or until done.
Запекайте тефтели при 170 °C в течение 7 минут или до готовности.
Boil the pasta until done. Serve the meatballs with pasta and tomato sauce, sprinkled with herbs.
Отварите макароны до готовности. Подавайте тефтели с макаронами и томатным соусом, посыпав зеленью.