Wash and dry the meat with a paper towel. Prepare a tall pan. Cut the onion into large rings. Place the vinegar, salt and pepper in a visible place. Prepare a grill or electric barbecue grill.
Вымойте и просушите мясо бумажным полотенцем. Подготовьте высокую кастрюлю. Лук нарежьте крупными кольцами. Выложите уксус, соль и перец на видное место. Подготовьте мангал или электрошашлычницу.
Cut the meat into medium pieces.
Нарежьте мясо на средние куски.
Place onion cut into half rings at the bottom of the pan, add vinegar, lightly pepper and salt, press down.
На дно кастрюли выложите нарезанный полукольцами лук, добавьте уксус, слегка поперчите и посолите, прижмите.
Place a layer of meat, pepper and salt. Add onion. Repeat layers until pan is completely filled. Refrigerate for at least 6 hours.
Выложите слой мяса, поперчите и посолите. Добавьте лук. Повторите слои до тех пор, пока кастрюля полностью не заполнится. Уберите в холодильник минимум на 6 часов.
Thread the meat onto skewers alternately with onion rings.
Нанизывайте мясо на шампуры поочередно с кольцами лука.
Serve the finished kebab on a plate lined with pita bread. Add a couple of bunches of green onions.
Подавайте готовый шашлык на тарелке, застеленной лавашем. Добавьте пару пучков зеленого лука.