Wash the vegetables. Grate the cheese. Chop the greens.
Помойте овощи. Натрите сыр. Измельчите зелень.
Place the washed cauliflower florets in boiling water and simmer over low heat for 3-5 minutes. Place the cabbage in a colander and allow it time to cool.
Опустите промытые соцветия цветной капусты в кипящую воду, проварите на медленном огне 3-5 минут. Откиньте капусту на дуршлаг и дайте ей время остыть.
Cut the cabbage into small pieces, and chop the onion and pepper until minced. Place chopped vegetables, parsley into a bowl, add egg, crackers, grated cheese, salt, pepper and mix everything.
Нарежьте капусту на маленькие части, а лук и перец измельчите до состояния фарша. В миску отправьте нарезанные овощи, петрушку, добавьте яйцо, сухари, натертый сыр, соль, перец и все перемешайте.
Roll small patties into oval shapes, using 1 tablespoon mixture for each.
Скатайте маленькие котлетки в форме овала, используя для каждой по 1 столовой ложке смеси.
Grease a hot frying pan with a little vegetable oil and place the cauliflower cutlets on it. Fry over medium heat, turning on all four sides, until golden brown.
Смажьте горячую сковороду небольшим количеством растительного масла и выложите на нее котлетки из цветной капусты. Обжаривайте на среднем огне, переворачивая с четырех сторон, до золотистой корочки.