Warm the milk. Grate the cheese. Slice the ham and pineapples.
Подогрейте молоко. Натрите сыр. Нарежьте ветчину и ананасы.
Stir sugar, yeast and salt in heated milk. Sift the flour and stir. Beat the egg and knead the dough, adding flour if necessary. Grease the dough with vegetable oil and leave for 1 hour.
В разогретом молоке размешайте сахар, дрожжи и соль. Просейте муку и перемешайте. Взбейте яйцо и замесите тесто, при необходимости подсыпая муку. Смажьте тесто растительным маслом и оставьте на 1 час.
Roll out the finished dough thinly and place it on a baking sheet. Brush the base with sauce and add the filling. Bake in an oven preheated to 200°C for about 15 minutes.
Тонко раскатайте готовое тесто и переложите его на противень. Смажьте основу соусом и выложите начинку. Выпекайте в заранее разогретой до 200 °С духовке примерно 15 минут.