Chop the parsley, onion and garlic. Cook pasta according to package instructions.
Петрушку, лук и чеснок измельчите. Пасту сварите, согласно инструкции на упаковке.
Prepare the meatballs. In a bowl, mix minced meat, eggs, half the parsley, 3 cloves. garlic, breadcrumbs and milk. Season with salt and pepper to taste, and roll the mixture into medium-sized meatballs. Place the pieces in the mold and put them in the freezer for 5-10 minutes.
Приготовьте фрикадельки. В миске смешайте фарш, яйца, половину петрушки, 3 зуб. чеснока, панировочные сухари и молоко. Посолите и поперчите по вкусу, скатайте из полученной массы фрикадельки среднего размера. Выложите заготовки в форму и уберите в морозильную камеру на 5-10 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the meatballs for 7-10 minutes on each side until golden brown, then transfer them to a paper towel to remove excess fat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте фрикадельки по 7-10 минут с каждой стороны до золотистой корочки, затем переложите их на бумажное полотенце, чтобы удалить излишки жира.
In the same pan, fry the chopped onion and 2 teeth. garlic for 3-5 minutes until translucent, then pour in the mashed tomatoes and wine. Add salt, pepper, remaining parsley and simmer covered for 20 minutes over medium heat.
В этой же сковороде обжарьте измельченные лук и 2 зуб. чеснока 3-5 минут до полупрозрачности, затем влейте к ним протертые томаты и вино. Добавьте соль, перец, оставшуюся петрушку и тушите под крышкой 20 минут на среднем огне.
Return the meatballs to the sauce and simmer for another 30 minutes.
Верните в соус фрикадельки и тушите еще 30 минут.