Chop the chili pepper, garlic and olives. Cook pasta according to package instructions. Grate the cheese on a fine grater.
Перец чили, чеснок и оливки измельчите. Пасту сварите, согласно инструкции на упаковке. Сыр натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan with olive oil and fry the chili and anchovies, add the garlic and cook for another 3 minutes.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжарьте чили с анчоусами, добавьте чеснок и готовьте ещё 3 минуты.
Add mashed tomatoes and olives to the pan, stir and simmer over medium heat for 10 minutes. Salt and pepper to taste.
Добавьте в сковороду протертые томаты и оливки, перемешайте и тушите на среднем огне 10 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Add pasta and cheese to the pan and stir gently.
Добавьте в сковороду пасту, сыр и аккуратно перемешайте.