Chop the garlic and herbs, and cut the unpeeled potatoes into slices.
Чеснок и зелень измельчите, а неочищенный картофель нарежьте дольками.
Take a suitable container, pour vegetable oil into it, place it on the stove and bring to a boil. Place potatoes in hot oil and cook for 15 minutes, stirring occasionally.
Возьмите подходящую емкость, налейте в нее растительное масло, поставьте на плиту и доведите до кипения. В раскаленное масло выложите картофель и готовьте 15 минут, периодически помешивая.
Once the potatoes are golden brown, remove them from the fryer, allow the oil to drain, and remove excess oil with a paper towel. Add herbs, salt, garlic to the finished potatoes and mix lightly.
После того, как картофель покроется золотистой корочкой, достаньте его из фритюра, дайте маслу стечь, а излишки масла удалите с помощью бумажного полотенца. В готовый картофель добавьте зелень, соль, чеснок и слегка перемешайте.