Wash the meat, dry it with a paper towel and cut it into large pieces. Place the meat in a deep bowl. Cut the onion into half rings, and to avoid shedding tears at this time, periodically wet the knife with cold water. Prepare a baking sheet and a sheet of foil. Place all ingredients in a visible place.
Вымойте мясо, высушите его бумажным полотенцем и разрежьте на крупные куски. Сложите мясо в глубокую посуду. Нарежьте лук полукольцами, а чтобы в это время не лить слезы, периодически смачивайте нож холодной водой. Подготовьте противень, лист фольги. Выложите все ингредиенты на видное место.
Start marinating the pork. Add onion cut into half rings to the plate with meat. Mash it in your hands to release the juice. Add spices, salt and mix everything thoroughly.
Приступайте к маринованию свинины. В тарелку с мясом добавьте нарезанный полукольцами лук. Мните его в руках, чтобы он пустил сок. Добавьте специи, соль и тщательно все перемешайте.
Add tomato paste and vegetable oil. Stir the resulting mass again, cover the dish with cling film and marinate in the refrigerator for 2 hours.
Добавьте томатную пасту и растительное масло. Еще раз перемешайте полученную массу, накройте посуду пищевой пленкой и уберите мариноваться в холодильник на 2 часа.
Prepare a baking sheet and place a sheet of foil on it. Remove the meat from the refrigerator and pour the remaining marinade at the bottom onto a sheet of foil.
Подготовьте противень и выложите на него лист фольги. Достаньте мясо из холодильника и оставшийся на дне маринад вылейте на лист фольги.
Place the meat and onions on foil, form a pouch, connecting the edges of the foil at the top. Bake the meat for 30 minutes at 200°C. Then open the foil and bake the meat for another 30 minutes at 180 °C.
Выложите мясо с луком на фольгу, сформируйте мешочек, соединяя края фольги сверху. Запекайте мясо в течение 30 минут при температуре 200 °С. Затем раскройте фольгу и выпекайте мясо еще 30 минут при температуре 180 °С.