Cut the eggplants into rings and add salt to release excess juice.
Баклажаны нарежьте кольцами и посолите, чтобы они отдали лишний сок.
Use paper towels to remove excess liquid from the eggplants, then brush them with olive oil. Heat a grill pan and fry the eggplants on both sides.
С помощью бумажных полотенец удалите лишнюю жидкость с баклажан, а после смажьте их оливковым маслом. Разогрейте сковороду-гриль и обжарьте баклажаны с двух сторон.
In a bowl, combine olive oil, lemon juice, balsamic vinegar, sesame seeds and mustard. Salt and pepper to taste.
В миске смешайте оливковое масло, лимонный сок, бальзамический уксус, кунжут и горчицу. Посолите и поперчите по вкусу.
Place spinach, mint and shallots in a salad bowl, combine eggplant with herbs and pour in dressing. Season the finished salad with salt and pepper to taste.
В салатную миску выложите шпинат, мяту и лук-шалот, соедините с зеленью баклажаны и влейте заправку. Готовый салат посолите и поперчите по вкусу.