Cut the chicken into pieces and the onion into half rings. Chop the garlic. Grate the ginger root on a coarse grater.
Курицу нарежьте на кусочки, а лук — полукольцами. Чеснок измельчите. Корень имбиря натрите на крупной терке.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken until golden brown, then set it aside.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте курицу до румяной корочки, а затем отложите ее в сторону.
In the same frying pan with the addition of vegetable oil, fry the onion until transparent. Add ginger root and garlic and cook for another 1 minute.
На этой же сковороде с добавлением растительного масла обжарьте лук до прозрачности. Добавьте корень имбиря, чеснок и жарьте еще в течение 1 минуты.
Add the tomatoes and seasonings to the onions and then mix well. Simmer the resulting mass for several minutes.
К луку добавьте томаты и приправы, а затем хорошо перемешайте. Полученную массу тушите несколько минут.
Pour the sauce into a blender bowl, add yogurt and blend until smooth.
Перелейте соус в чашу блендера, добавьте йогурт и взбейте до однородной консистенции.
Place the chicken in a frying pan, pour in the prepared sauce, stir and bring to a boil.
Переложите курицу в сковороду, влейте готовый соус, перемешайте и доведите до кипения.