Grate the cheese on a coarse grater, cut the sausages into slices, and chop the champignons, onions and celery. Preheat oven to 200°C.
Сыр натрите на крупной терке, сосиски нарежьте кружочками, а шампиньоны, лук и сельдерей измельчите. Разогрейте духовку до 200°C.
Cut the eggplant lengthwise and carefully remove the flesh from the two halves with a spoon. Sprinkle the workpiece with salt.
Разрежьте баклажан вдоль и аккуратно извлеките мякоть ложкой из двух половинок. Заготовку присыпьте солью.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry celery, onions, eggplant pulp and mushrooms until soft. Season vegetables to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте до мягкости сельдерей, лук, мякоть баклажан и грибы. Приправьте овощи по вкусу.
Place fried vegetables and sausages in eggplant boats and spread cheese on top. Bake at 200°C in the oven for 10-15 minutes.
Выложите в лодочки из баклажан обжаренные овощи, сосиски и распределите сверху сыр. Запекайте при 200°C в духовке 10-15 минут.