Chop the bacon and garlic, and grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven to 180°C.
Бекон и чеснок измельчите, а сыр натрите на крупной терке. Разогрейте духовку до 180°C.
Sprinkle thoroughly washed and dried potato tubers with oil, salt, wrap in foil and bake at 180°C in the oven for 30-40 minutes or until tender.
Тщательно вымытые и высушенные клубни картофеля сбрызните маслом, посолите, оберните фольгой и выпекайте при 180°C в духовке 30-40 минут или до готовности.
In a dry frying pan, fry the bacon until golden brown. Set it aside and remove excess grease with a paper towel.
На сухой сковороде обжарьте бекон до румяной корочки. Отложите его в сторону и уберите излишки жира бумажным полотенцем.
Cut the finished potatoes lengthwise and carefully remove the cores from each half and place them in a separate bowl. Add fried bacon, grated cheese, sour cream and chopped garlic. Add salt and pepper to taste and stir.
Готовый картофель разрежьте вдоль и аккуратно извлеките сердцевины из каждой половинки, выложите их в отдельную миску. Туда же добавьте обжаренный бекон, тертый сыр, сметану и измельченный чеснок. Посолите и поперчите по вкусу и перемешайте.
Place the resulting filling in potato preparations, spread a slice of butter and grated cheese on top. Bake stuffed potatoes at 190°C in the oven for 10-15 minutes.
Полученную начинку положите в картофельные заготовки, сверху распределите ломтик сливочного масла и тертый сыр. Запекайте фаршированный картофель при 190°C в духовке 10-15 минут.