Chop onion, garlic, herbs. Heat the milk, soak the white bread crumbs in it, melt the butter. Cut the cheese into small cubes. Boil the potatoes until tender.
Лук, чеснок, зелень измельчите. Молоко подогрейте, замочите в нем мякиш белого хлеба, сливочное масло растопите. Сыр нарежьте небольшим кубиком. Картофель отварите до готовности.
Mix the minced meat, soaked bread crumb, egg, onion and herbs until smooth. Season the minced meat to taste.
Смешайте до однородной консистенции фарш, размоченный мякиш хлеба, яйцо, лук и зелень. Приправьте фарш по вкусу.
Take a small amount of minced meat, place a piece of cheese in the center and form a meatball. Dip the dough in flour and place in a greased baking dish. After the form is filled with ready-made meatballs, place it in an oven preheated to 190°C for 15 minutes.
Возьмите небольшое количество фарша, в центр выложите кусочек сыра и сформируйте тефтельку. Обваляйте заготовку в муке и выложите в смазанную сливочным маслом форму для запекания. После того, как форма заполнится готовыми тефтельками, отправьте ее в заранее разогретую до 190°C духовку на 15 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic, pour in the tomato puree and then stir. Add seasonings to taste. Distribute the finished sauce among the meatballs and continue baking in the oven until done.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и чеснок, влейте томатное пюре, а затем перемешайте. Добавьте приправы по вкусу. Готовый соус распределите по тефтелькам и продолжайте запекать в духовке до готовности.
Grind the boiled potatoes through a sieve, pour in hot milk and melted butter, add spices to taste and mix with a whisk until smooth.
Отварной картофель перетрите через сито, влейте горячее молоко и растопленное масло, добавьте специи по вкусу и смешайте венчиком до однородной консистенции.