Peel the apples from seeds and peel, and then cut into slices.
Яблоки очистите от семян и кожуры, а затем нарежьте дольками.
Mix apples with lemon juice and fill them with water. Leave for 15 minutes and then strain.
Яблоки смешайте с лимонным соком и залейте их водой. Оставьте на 15 минут, а затем процедите.
For the syrup: add sugar and spices to the water and bring everything to a boil. In a separate container, mix water with starch, and then pour into the future syrup. Next, cook everything over medium heat, stirring constantly, until the consistency of thick jelly.
Для сиропа: в воду добавьте сахар, специи и доведите все до кипения. В отдельной емкости смешайте воду с крахмалом, а затем влейте в будущий сироп. Далее варите все на среднем огне, постоянно помешивая, до консистенции густого киселя.
Add apples to the pan and cook for 3-5 minutes until actively boiling.
Добавьте в кастрюлю яблоки и варите 3-5 минут до активного кипения.
Pour the resulting filling into jars.
Полученную начинку разлейте по банкам.