Conveniently arrange all the ingredients. Cut the meat into medium pieces. Cut the onion into rings in any order. Prepare the dishes for the marinade. Assemble the grill or electric barbecue grill.
Удобно расположите все ингредиенты. Разрежьте мясо на средние куски. Нарежьте лук кольцами в произвольном порядке. Подготовьте посуду для маринада. Соберите мангал или электрошашлычницу.
Place the meat cut into pieces into a bowl.
Выложите порезанные на куски мясо в посуду.
Marinate the meat. To do this, pour vinegar over the pork, add salt, black pepper and onion. Mix the resulting mass well.
Замаринуйте мясо. Для этого залейте свинину уксусом, добавьте соль, черный перец и лук. Хорошо перемешайте полученную массу.
Place the meat to marinate in the refrigerator for 5 hours so that it is well saturated with the marinade.
Поставьте мясо мариноваться в холодильник на 5 часов, чтобы оно хорошо пропиталость маринадом.
Garnish the finished dish with pickled onions
Готовое блюдо украсьте маринованным луком