Wash the apples and dry with a paper towel.
Яблоки помойте, просушите бумажным полотенцем.
Place the apples on skewers.
Яблоки насадите на шпажки.
Pour sugar into the pan and place the pan on the stove. Stirring gently, bring the sugar until completely dissolved.
В кастрюлю всыпьте сахар и поставьте кастрюлю на плиту. Аккуратно помешивая, доведите сахар до полного растворения.
As soon as the mixture reaches a homogeneous state, immediately remove the pan from the heat. Add dye to the mixture and mix thoroughly.
Как только масса достигнет однородного состояния, немедленно снимите кастрюлю с огня. Добавьте в массу краситель и тщательно перемешайте.
Dip the apples on all sides in caramel and leave them on the parchment until completely cooled for 30-40 seconds.
Яблоки обмакните со всех сторон в карамели и оставьте их на пергаменте до полного остывания на 30-40 секунд.