Peel the apples from seeds and peel, and then cut them into slices.
Яблоки очистите от семян и кожуры, а затем нарежьте их дольками.
Mix peeled apples with spices and sweeteners.
Очищенные яблоки смешайте со специями и подсластителями.
Cook the apples until soft in the microwave at maximum power.
Готовьте яблоки до мягкости в СВЧ при максимальной мощности.
Place the finished apples in a blender and blend until pureed.
Готовые яблоки переложите в блендер и взбивайте до пюреобразного состояния.
Place baking paper on a baking sheet and spread the apple mixture evenly. Send the marshmallow to dry in an oven preheated to 70°C for 8-12 hours. Periodically, the oven can be ventilated briefly.
На противень постелите бумагу для запекания и равномерно распределите яблочную массу. Отправляйте пастилу сушиться в заранее разогретую до 70°C духовку на 8-12 часов. Периодически духовку можно коротко проветривать.
As soon as the finished marshmallow has cooled, separate it from the parchment and roll it into rolls.
Как только готовая пастила остынет, отделите ее от пергамента и скрутите в рулетики.