Peel the apple, remove seeds and peel, and then cut into slices.
Яблоко очистите от семян и кожуры, а затем нарежьте дольками.
Grease a fireproof dish with oil, place the apples in it, sprinkle with sugar and cinnamon. Bake in an oven preheated to 170°C for 7-10 minutes.
Смажьте огнеупорную форму маслом, выложите в нее яблоки, присыпав сахаром и корицей. Выпекайте в заранее разогретой до 170°C духовке 7-10 минут.
Beat eggs with sugar. In a separate container, mix flour with milk and gradually add the egg mixture, stirring continuously.
Взбейте яйца с сахаром. В отдельной емкости смешайте муку с молоком и постепенно введите яичную смесь, непрерывно помешивая.
Pour the prepared dough over the apples and place in the same oven at 170°C for 20-25 minutes.
Яблоки залейте готовым тестом и отправьте в ту же духовку при 170°C на 20-25 минут.