Roast the almonds in a dry frying pan. Boil or fry the chicken fillet until cooked. Cool.
Миндаль обжарьте на сухой сковороде. Куриное филе сварите или обжарьте до готовности. Остудите.
Chop the celery, apple and onion into small cubes.
Сельдерей, яблоко и лук нарежьте мелким кубиком.
In a bowl, combine diced chicken, cranberries, almonds, apple, celery and onion.
В миске смешайте курицу, нарезанную кубиком, клюкву, миндаль, яблоко, сельдерей и лук.
Prepare the dressing: In a bowl, combine yogurt with lime juice, salt and pepper to taste. Then season the salad with the resulting sauce.
Приготовьте заправку: в миске смешайте йогурт с соком лайма, солью и перцем по вкусу. Затем заправьте получившимся соусом салат.
Cut the croissant in half lengthwise with a bread knife, place a lettuce leaf inside and fill with the finished salad.
Круассан разрежьте вдоль пополам хлебным ножом, выложите внутрь лист салата и начините готовым салатом.