Cut the apples into cubes. Melt the butter in a saucepan on the stove or in the microwave. Preheat the oven to 175°C.
Яблоки нарежьте кубиком. Растопите сливочное масло в сотейнике на плите или в СВЧ-печи. Духовку разогрейте до 175°C.
Cut the dough into pieces and roll them into balls.
Порежьте тесто на кусочки и сверните из них шарики.
Mix cinnamon with sugar.
Корицу смешайте с сахаром.
Dip each ball of dough in melted butter, then in the cinnamon-sugar mixture, and then place in the pie pan.
Каждый шарик теста обмакните в растопленном масле, затем — в смеси из корицы и сахара, а после положите в форму для пирога.
Once you have added the first layer of dough, add a layer of apples and then repeat this step until you run out of ingredients.
После того, как вы выложили первый слой теста, выкладывайте слой яблок, а затем повторяйте этот этап до тех пор, пока у вас не закончатся ингредиенты.
Once the cake is formed, place it in an oven preheated to 175°C for 25-30 minutes.
Как только пирог будет сформирован, отправляйте его в разогретую до 175°C духовку на 25-30 минут.