Chop the walnuts with a knife. Cut the pumpkin, peel and remove the seeds. Cut into small bars, place on baking parchment and drizzle with olive oil. Add spices. Next, place the pumpkin in an oven preheated to 200°C. Bake for 40 minutes. Puree the finished pumpkin until smooth.
Грецкие орехи порубите ножом. Тыкву разрежьте, очистите от кожуры и удалите семечки. Нарежьте небольшими брусками, выложите на пергамент для запекания и сбрызните оливковым маслом. Добавьте специи. Далее тыкву отправьте в заранее разогретую до 200°C духовку. Запекайте 40 минут. Готовую тыкву пюрируйте до однородной консистенции.
In a bowl, mix sugar, flour, eggs and butter.
В миске смешайте сахар, муку, яйца и масло.
Add nuts, spices, baking powder to the resulting mass, mix well so that all ingredients are evenly distributed over the dough. The consistency of the dough should be like thick sour cream.
К полученной массе добавьте орехи, специи, разрыхлитель, хорошо перемешайте, чтобы все ингредиенты равномерно распределились по тесту. Тесто по консистенции должно быть, как густая сметана.
Grease a baking dish with oil. If you use silicone, you don't have to do this. Pour the resulting mixture into the mold.
Смажьте форму для выпекания маслом. Если вы используете силиконовую, то этого можно не делать. Перелейте полученную массу в форму.
Bake in an oven preheated to 160°C for 30-40 minutes.
Выпекайте в заранее разогретой до 160°C духовке 30-40 минут.