Cut the onion into half rings, peel and cut the carrots into strips, cut the chicken thighs into pieces. Peel the pumpkin and remove the seeds. Preheat the oven to 180°C.
Лук нарежьте полукольцами, морковь очистите и нарежьте соломкой, куриные бедрышки нарежьте кусочками. Тыкву очистите и удалите семена. Разогрейте духовку до 180°C.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until soft, add the carrots and simmer all together for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до мягкости, добавьте морковь и тушите все вместе 5 минут.
Add the chicken to the onions and carrots and cook over medium heat for 20 minutes. When ready, add pilaf spices, salt and stir.
К луку и моркови добавьте курицу и готовьте на среднем огне 20 минут. По готовности всыпьте специи для плова, соль и перемешайте.
Place the roast and rice into the cleaned pumpkin. Stick whole unpeeled garlic on top. Without stirring anything, pour boiling water over the future pilaf so that the space above the rice is filled by one finger.
В очищенную тыкву выложите зажарку и рис. Сверху воткните целый неочищенный чеснок. Ничего не перемешивая, залейте будущий плов кипятком так, чтобы над рисом пространство было заполнено на один палец.
Cover the pumpkin with a “lid” and place in the oven for 45-60 minutes at 180°C.
Закройте тыкву «крышкой» и поставьте в духовку на 45-60 минут при 180°C.