If the shank is frozen, it must first be completely defrosted. Tip: You need to defrost the meat in the refrigerator for at least 5 hours. Rinse the knuckle well and remove any films. Peel the potatoes. Heat the frying pan. Prepare dishes for marinating and baking, cling film and foil.
Если рулька замороженная, сначала ее необходимо полностью разморозить. Совет: размораживать мясо нужно в холодильнике не менее 5 часов. Рульку хорошо промойте и очистите от пленок. Почистите картофель. Разогрейте сковороду. Подготовьте посуду для маринования и запекания, пищевую пленку и фольгу.
Prepare the marinade. Mix salt, black pepper, red pepper, mayonnaise and adjika in a separate bowl. Carefully coat the shank with marinade. Cover with cling film. Place in the refrigerator for three hours.
Приготовьте маринад. Смешайте в отдельной посуде соль, перец черный, перец красный, майонез и аджику. Тщательно обмажьте рульку маринадом. Укройте пищевой пленкой. Уберите в холодильник на три часа.
Bake the knuckle. Wrap the meat in foil. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 3 hours. Open the foil. Bake for another 15 minutes.
Запеките рульку. Заверните мясо в фольгу. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 3 часа. Раскройте фольгу. Запекайте еще 15 минут.
Serve the shank with boiled potatoes and a piece of butter.
Подавайте рульку с отварным картофелем и кусочком сливочного масла.