Prepare your ingredients. Wash the vegetables. Wash and core the red pepper. Wash the carrots and peel them. Wash the greens and dry.
Подготовьте ингредиенты. Помойте овощи. Красный перец помойте и очистите от сердцевины. Морковь помойте, очистите от кожуры. Зелень помойте, обсушите.
Prepare the vegetables. Cut the eggplants into large cubes. Place them in a bowl, add salt and leave for 15-20 minutes. Then squeeze them out of the liquid. Cut the onions and tomatoes into cubes. Cut the bell pepper into strips. Chop the garlic. Grate the carrots. Finely chop the greens.
Подготовьте овощи. Баклажаны порежьте крупными кубиками. Переложите их в миску, посолите и оставьте на 15-20 минут. Затем отожмите их от жидкости. Лук и помидоры нарежьте кубиками. Перец болгарский нарежьте полосками. Чеснок измельчите. Морковь натрите на терке. Зелень мелко порубите.
Fry the eggplants. Heat a frying pan, pour in half the vegetable oil and add the eggplants. Fry for 10 minutes. Place in a colander and allow excess fat to drain.
Пожарьте баклажаны. Разогрейте сковороду, влейте половину растительного масла и выложите баклажаны. Жарьте в течение 10 минут. Выложите в дуршлаг и дайте стечь лишнему жиру.
Fry the peppers and carrots. Heat a frying pan, pour in the remaining oil and add the chopped onion. Add peppers and carrots and fry for about 10 minutes over medium heat, stirring occasionally.
Пожарьте перец и морковь. Разогрейте сковороду, влейте оставшееся масло и выложите нарезанный лук. Добавьте перец, морковь и обжаривайте около 10 минут на среднем огне, периодически помешивая.
Stew the vegetables. Add eggplant, tomatoes, basil, dill, parsley, garlic, red pepper and all the spices to the pan with the peppers and carrots. Mix well, cover with a lid and simmer over low heat for 10-15 minutes. Then remove from heat.
Потушите овощи. В сковороду к перцу и моркови добавьте баклажаны, помидоры, базилик, укроп, петрушку, чеснок, красный перец и все специи. Хорошо перемешайте, накройте крышкой и тушите на медленном огне 10-15 минут. Затем снимите с огня.
Before serving, garnish with a sprig of basil.
Перед подачей украсьте веточкой базилика.