Check the pig's ears for hairs. If necessary, scorch them with fire and scrape off the scorched parts with a knife. Rinse well and leave the ears to soak in cold water for 1 hour. Wash the carrots, peel and grate. Peel the garlic cloves, wash and chop. Wash the parsley, dry on paper towels and chop.
Свиные уши проверьте на наличие волосков. При необходимости опалите их огнем и ножом соскребите опаленные части. Хорошо промойте и оставьте уши замачиваться в холодной воде на 1 час. Морковь вымойте, очистите и натрите на терке. Зубчики чеснока почистите, вымойте и измельчите. Петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте.
Boil the pork ears. To do this, place the soaked pig ears in a saucepan, fill with water and put on fire. Cook for 60-80 minutes over medium heat.
Сварите свиные ушки. Для этого замоченные свиные уши переложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Варите 60-80 минут на среднем огне.
Slice the pork ears. Remove the cooked ears from the heat and let them cool. Then cut into thin strips and place in a bowl.
Нарежьте свиные ушки. Сваренные уши снимите с огня и дайте им остыть. Затем нарежьте тонкой соломкой и переложите в миску.
Marinate the ears. Add chopped carrots to the ears in a bowl, season with soy sauce, vinegar, vegetable oil, salt, sugar, hot pepper and Korean seasoning. Stir, add ground coriander and chopped garlic. Stir again. Place in a plastic bag, tie and place in the refrigerator. Leave for at least 5 hours. Turn the bag over occasionally to distribute the marinade evenly.
Замаринуйте ушки. В миску к ушкам добавьте нарезанную соломкой морковь, заправьте соевым соусом, уксусом, растительным маслом, солью, сахаром, острым перцем и приправой по-корейски. Перемешайте, добавьте молотый кориандр и измельченный чеснок. Еще раз перемешайте. Переложите в полиэтиленовый пакет, завяжите и отправьте в холодильник. Оставьте минимум на 5 часов. Время от времени переворачивайте пакет для равномерного распределения маринада.
Before serving, garnish the Korean pork ears with cilantro or any other herbs.
Перед подачей украсьте свиные ушки по-корейски кинзой или любой другой зеленью.