Peel the onions, garlic, wash the tomatoes and peppers. Wash the greens and dry on paper towels. Prepare the blender.
Почистите репчатый лук, чеснок, вымойте помидоры и перец. Зелень вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте блендер.
Grind the food. Finely chop the tomatoes, onions, cilantro and celery with a knife.
Измельчите продукты. Помидоры, репчатый лук, зелень кинзы и сельдерея мелко нарежьте ножом.
Prepare the salsa. Place tomatoes and herbs in a blender bowl. Add garlic, pepper, salt, onion and lime juice. Turn on the device and bring the products to a puree consistency.
Приготовьте сальсу. Томаты и зелень поместите в чашу блендера. Добавьте чеснок, перец, соль, лук и сок лайма. Включите прибор и доведите продукты до консистенции пюре.
Pour the salsa into a sauce boat and serve with meat dishes, pasta, pizza, and French fries.
Сальсу перелейте в соусник и подавайте к мясным блюдам, пасте, пицце, картофелю фри.