Thaw the puff pastry. Rinse the eggs and pat dry with a paper towel. Grate the cheese on a fine grater. Prepare a baking sheet and parchment paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Разморозьте слоеное тесто. Промойте яйца и промокните бумажным полотенцем. Сыр натрите на мелкой терке. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Break the egg, pour into a plate, beat with a whisk, separate half of the egg into another plate for greasing the baked goods. Combine the second half of the egg with grated cheese and mix.
Подготовьте начинку. Разбейте яйцо, вылейте в тарелку, взбейте венчиком, половину яйца отделите в другую тарелку для смазывания выпечки. Вторую половину яйца соедините с тертым сыром и перемешайте.
Form the samsa. Lightly roll out the dough and cut into squares. Place cheese filling in the center of each square. Pinch the edges to form a triangle. Let stand for 15 minutes on the counter.
Сформируйте самсу. Слегка раскатайте тесто, порежьте на квадратики. В центр каждого квадратика положите сырную начинку. Защипните края таким образом, чтобы получился треугольник. Дайте постоять 15 минут на столе.
Bake samsa. Brush the samsa with egg and place on a baking sheet lined with parchment paper. Sprinkle with sesame seeds. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Испеките самсу. Смажьте самсу яйцом, выложите на застеленный пергаментной бумагой противень. Посыпьте кунжутом. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Serve hot or cold samsa with cheese with a cup of freshly brewed tea.
Горячую или холодную самсу с сыром подавайте с чашкой свежезаваренного чая.