If you use frozen meat, it must be completely thawed. Tip: Thaw the meat in the refrigerator for at least 5 hours. Wings and knuckles need to be washed well. Using a knife, scrape any remaining stubble from the shank. Peel the carrots and onions. Prepare a large saucepan and bowls for the prepared jellied meat.
Если используете замороженное мясо, его необходимо полностью разморозить. Совет: размораживайте мясо в холодильнике не менее 5 часов. Крылышки и рульку нужно хорошо промыть. Соскребите ножом остатки щетины с рульки. Почистите морковь и репчатый лук. Подготовьте большую кастрюлю, миски для готового холодца.
Soak the meat. Place the shanks and wings in the pan. Fill with water. Leave for 4 hours in the refrigerator. Drain the water. Rinse the meat well under running water.
Замочите мясо. В кастрюлю поместите рульку и крылышки. Залейте водой. Оставьте на 4 часа в холодильнике. Слейте воду. Хорошо промойте мясо под проточной водой.
Boil the meat. Cover the shanks and wings with water. Bring to a boil. After two minutes of active boiling, drain the broth. Rinse the meat. Wash or change the pan. Refill the shanks and wings with water. Add salt. Cook over low heat for 4 hours.
Отварите мясо. Залейте рульку и крылышки водой. Доведите до кипения. После двух минут активного кипения слейте бульон. Промойте мясо. Помойте или поменяйте кастрюлю. Снова залейте рульку и крылышки водой. Добавьте соль. Варите на медленном огне 4 часа.
Add vegetables. Add carrots, onions, bay leaves, and pepper to the broth. Cook for another 2 hours. Place the cooked shanks and wings in a separate bowl. Separate the meat from the bones. Strain the broth 2-3 times. Chop the meat into small pieces. Place the meat in bowls to prepare the jellied meat. Pour in broth. Cover with cling film and refrigerate for 8 hours.
Добавьте овощи. Добавьте в бульон морковь, репчатый лук, лавровый лист, перец. Варите еще 2 часа. Выложите сваренные рульку и крылышки в отдельную посуду. Отделите мясо от костей. Процедите бульон 2-3 раза. Покрошите мясо на маленькие кусочки. Поместите мясо в миски для готового холодца. Залейте бульоном. Укройте пищевой пленкой и уберите в холодное место на 8 часов.
Carefully invert the bowl of frozen jellied meat onto a plate. Serve with mustard.
Аккуратно переверните миску с застывшим холодцом на тарелку. Подавайте к столу с горчицей.