Prepare a slow cooker or a large saucepan or container for forming pressed meat from the shank. Wash the pork knuckle well. Peel the onions and carrots and cut into large pieces. Peel the garlic, finely chop it or pass it through a press.
Подготовьте мультиварку или большую кастрюлю, емкость для формирования прессованного мяса из рульки. Свиную рульку хорошо вымойте. Лук и морковь очистите и нарежьте крупными кусками. Чеснок очистите, мелко нашинкуйте или пропустите через пресс.
Boil the pork knuckle. Place the shank in the multicooker bowl, add cold water to completely cover the meat. Add onion, carrots, peppercorns and allspice. Add salt and cook in soup mode for 120 minutes. Then add the bay leaf and cook for another 30 minutes.
Отварите свиную рульку. Положите рульку в чашу мультиварки, добавьте холодную воду, чтобы полностью закрыть мясо. Добавьте лук, морковь, перец горошком и душистый перец. Посолите и готовьте в режиме "суп" 120 минут. Затем добавьте лавровый лист и готовьте еще 30 минут.
Rub the finished shank with spices. Remove the cooked shank from the water and cool. Make a cut on the side and carefully remove the bone. Distribute the chopped garlic evenly over the meat. The shank should be skin side down. Sprinkle with paprika, grain mustard and black pepper and rub into the meat.
Натрите готовую рульку специями. Сварившуюся рульку достаньте из воды и остудите. Сбоку сделайте разрез и аккуратно выньте кость. Измельченный чеснок распределите равномерно по мясу. Рулька должна лежать кожей вниз. Посыпьте паприкой, зерновой горчицей и черным перцем, вотрите их в мясо.
Form a “rectangle” of pork meat. Take a container of suitable size and lay out the shank, add a couple of spoons of the broth in which the shank was cooked. Disposable foil forms or, for example, a plastic container are suitable. Cover with a suitable flat board or lid. You can place another container or mold on top. Next, press down the resulting structure with a weight and put it in the refrigerator. Keep the shank under pressure for 24 hours.
Сформируйте «прямоугольник» из свиного мяса. Возьмите подходящую по размеру емкость и выложите рульку, добавьте пару ложек бульона, в котором варилась рулька. Подойдут одноразовые формы из фольги или, например, пластиковый контейнер. Закройте подходящей по размеру плоской доской или крышкой. Можно поставить сверху другой контейнер или форму. Далее придавите получившуюся конструкцию грузом и уберите в холодильник. Держите рульку под прессом 24 часа.
Cut the finished shank into thin slices and serve with mustard, horseradish, or place a slice on a sandwich.
Готовую рульку нарежьте тонкими ломтиками и подавайте с горчицей, хреном или положите ломтик на бутерброд.