Melt the white chocolate in advance and cool it to room temperature. Prepare the butter - remove it from the refrigerator 1-2 hours before cooking. It should also be at room temperature. Prepare your mixer.
Заранее растопите белый шоколад и остудите его до комнатной температуры. Подготовьте сливочное масло — достаньте его из холодильника за 1-2 часа до приготовления. Оно тоже должно быть комнатной температуры. Подготовьте миксер.
Melt the white chocolate. Place it in a bowl and place it in the microwave or oven. Then cool it to room temperature.
Растопите белый шоколад. Выложите его в миску и поставьте в микроволновую печь или духовку. Затем остудите его до комнатной температуры.
Prepare the cupcake cream. In a bowl, beat the softened butter with a mixer until lightened. Then gradually add condensed milk, continuing to beat with a mixer until smooth. Pour in the chocolate mixture and beat at high speed. Place the prepared cupcake cream in the refrigerator for 15 minutes.
Приготовьте крем для капкейков. В миске взбейте миксером размягченное сливочное масло до его осветления. Затем постепенно вводите сгущенное молоко, продолжая взбивать миксером до однородной консистенции. Влейте шоколадную массу и взбейте на высокой скорости. Готовый крем для кексов уберите в холодильник на 15 мин.