Prepare the shank ingredients in beer. Clean and wash the pork shanks well. Peel the onion and garlic, cut the vegetables into large pieces. Prepare chicken broth. Tip: Instead of chicken broth, you can use regular drinking water.
Подготовьте продукты для рульки в пиве. Свиные голени хорошо почистите и помойте. Почистите лук и чеснок, нарежьте овощи крупными кусками. Приготовьте куриный бульон. Совет: Вместо куриного бульона можно использовать обычную питьевую воду.
Boil the shanks. Season the shanks with salt and pepper. Place in a large saucepan. Pour in 1.5 liters of beer, broth, add onions and garlic. Cover with a lid, bring to a boil and cook for 1.5-2 hours. After cooking, do not drain the liquid.
Отварите рульки. Рульки приправьте солью и перцем. Положите в большую кастрюлю. Влейте 1,5 литра пива, бульон, положите лук и чеснок. Накройте крышкой, доведите до кипения и варите 1,5-2 часа. После готовки жидкость не сливайте.
Bake the knuckle. Grease a baking dish with butter. Place the drumsticks there. Place in the oven preheated to 150 degrees for 30 minutes.
Запеките рульку. Смажьте сливочным маслом емкость для запекания. Переложите туда голени. Поставьте в духовку, разогретую до 150 градусов, на 30 минут.
Prepare the sauce while the shanks bake. Add vinegar to the remaining cooking liquid and cook over medium heat until the liquid turns into a viscous sauce (approximately 40-60 minutes).
Приготовьте соус, пока запекается рулька. В оставшуюся после варки жидкость добавьте уксус, варите на среднем огне до тех пор, пока жидкость не превратится в вязкий соус (примерно, 40-60 минут).
Place the finished shank in a dish, add a side dish of boiled potatoes, stewed cabbage, and fresh vegetables. Pour beer sauce on top and serve.
Готовую рульку выложите в блюдо, добавьте гарнир из отварного картофеля, тушеной капусты, а также свежие овощи. Полейте сверху пивным соусом и подавайте к столу.