Prepare ingredients for strudel with minced meat. Wash and peel onions, potatoes and carrots. Finely chop the onion and carrots. Cut the potatoes into slices. Prepare hot water for the dough. To serve, wash the green onions, pat dry on paper towels and finely chop. Tip: For cooking, you can use ready-made puff pastry without yeast.
Подготовьте продукты для штруделя с фаршем. Лук, картофель и морковь вымойте и почистите. Лук и морковь мелко нарежьте. Картофель нарежьте кружочками. Приготовьте горячую воду для теста. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Совет: Для приготовления можно использовать готовое слоеное бездрожжевое тесто.
Prepare the dough. Break an egg into a bowl of hot water and add oil. Beat well. Sift the flour into a large bowl, add salt and pour in the egg, water and vegetable oil in a circular motion. Knead a stiff dough. Roll into a ball and place in a bag. Place in the refrigerator for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В миску с горячей водой разбейте яйцо, добавьте масло. Хорошо взбейте. В большую миску просейте муку, добавьте соль и круговыми движениями влейте яйцо с водой и растительным маслом. Замесите крутое тесто. Скатайте шар, выложите в пакет. Уберите в холодильник на 30 минут.
Make meatloaf. Roll out the dough into a thin layer 5 mm thick. Distribute the minced meat over the entire surface. Roll into a roll and cut the strudel into equal pieces of 3-4 cm.
Сделайте мясной рулет. Раскатайте тесто в тонкий пласт толщиной 5 мм. Распределите по всей поверхности фарш. Закрутите в рулет и нарежьте штрудель на равные кусочки по 3-4 см.
Prepare the vegetables. Fry the onions and carrots until golden brown for 3-5 minutes. Salt and pepper. Pour vegetable oil into the bottom of a deep saucepan. Place the potatoes, salt and pepper again. Then add a layer of carrots and onions. Place meat strudels on top of vegetables. Pour in 100 ml of water, close the lid and cook over medium heat for 20-25 minutes.
Приготовьте овощи. Обжарьте лук и морковь до золотистого цвета в течение 3-5 минут. Посолите, поперчите. На дно глубокой кастрюли налейте растительное масло. Выложите картофель, снова посолите, поперчите. Затем уложите слой из моркови и лука. Поверх овощей выложите мясные штрудели. Влейте 100 мл воды, закройте крышкой и готовьте на среднем огне в течение 20-25 минут.
Before serving, sprinkle the minced strudels with chopped green onions.
Перед подачей посыпьте штрудели с фаршем измельченным зеленым луком.