Prepare ingredients for banana strudel. Thaw the dough according to the instructions on the package. Melt the butter in the microwave or in a water bath. Grind the nuts into crumbs. Remove the skins from the bananas. Prepare a baking sheet and parchment paper. Turn the oven on 180 degrees. Tip: If you use phyllo dough instead of puff pastry, you need to take 10 sheets.
Подготовьте продукты для бананового штруделя. Разморозьте тесто так, как указано в инструкции на упаковке. Растопите сливочное масло в микроволновой печи или на водяной бане. Измельчите орехи в крошку. Бананы освободите от шкурки. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Включите духовку на 180 градусов. Совет: Если вместо слоеного теста используете тесто фило, то нужно взять 10 листов.
Form banana strudel. Roll out each layer of dough thinly. Grease them with butter. Place whole ripe bananas on the edges of each piece. Sprinkle with breadcrumbs, nuts and cinnamon, then roll tightly.
Сформируйте банановый штрудель. Тонко раскатайте каждый пласт теста. Смажьте их сливочным маслом. На края каждой заготовки выложите зрелые бананы целиком. Посыпьте сухарями, орехами и корицей, затем плотно скрутите в рулет.
Bake the strudel. Cover a baking sheet with parchment paper and place the strudels on it. Place in an oven preheated to 180 degrees and bake for 30 minutes.
Испеките штрудель. Противень застелите пергаментной бумагой, выложите на него штрудели. Поставьте в разогретую до 180 градусов духовку и выпекайте в течение 30 минут.
Before serving, cool the banana strudel and sprinkle powdered sugar on top. Serve with tea or coffee.
Перед подачей остудите банановый штрудель, посыпьте сверху сахарной пудрой. Подавайте к чаю или кофе.