Wash the cherries and remove the pits. Thaw puff pastry at room temperature. Peel the nuts and grind them in a blender. Prepare a baking sheet and parchment paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Промойте вишни, удалите из них косточки. Разморозьте слоеное тесто при комнатной температуре. Очистите орехи от скорлупы и измельчите их в блендере. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Place the berries in a saucepan, add sugar and stir. Bring to a boil over low heat. Turn off the heat, add cinnamon and let the cherries cool.
Приготовьте начинку. В сотейник положите ягоды, засыпьте сахаром и перемешайте. На медленном огне доведите до кипения. Выключите огонь, добавьте корицу и дайте вишне остыть.
Form the strudel. Roll out the dough to a thickness of 0.5 cm. Sprinkle the dough with sugar and breadcrumbs. Spread the nuts and cherries evenly over the dough layer. Roll into a tight roll.
Сформируйте штрудель. Раскатайте тесто толщиной 0,5 см. Посыпьте тесто сахаром и сухарями. Равномерно распределите орехи и вишню по слою теста. Сверните в плотный рулет.
Bake the strudel. Line a baking sheet with parchment. Place the strudel on a baking sheet. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 25-30 minutes. Remove the pastry and let it cool. Sprinkle with powdered sugar.
Испеките штрудель. Застелите противень пергаментом. Выложите штрудель на противень. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 25-30 минут. Достаньте выпечку и дайте ей остыть. Посыпьте сахарной пудрой.
Cut the cherry strudel into portions and serve with a cup of warm cocoa.
Вишневый штрудель порежьте на порционные кусочки и подавайте с чашкой теплого какао.