To make the mascarpone cream recipe, you will need chilled cream and chilled cream cheese. Prepare your mixer and silicone spatula.
Чтобы сделать крем из маскарпоне по рецепту, потребуются охлажденные сливки и охлажденный сливочный сыр. Подготовьте миксер и силиконовую лопатку.
Whip the cream. Pour the chilled cream into a deep container. Add powdered sugar to them and mix at low speed with a mixer until the powdered sugar is completely dissolved and soft peaks appear.
Взбейте сливки. В глубокую емкость вылейте охлажденные сливки. Добавьте к ним сахарную пудру и на маленькой скорости смешайте миксером до полного растворения сахарной пудры и до появление мягких пиков.
Add mascarpone. When the future mascarpone cream thickens, add the cheese and continue mixing the ingredients at low speed.
Добавьте маскарпоне. На моменте загустения будущего крема из маскарпоне добавьте сыр и продолжайте смешивать ингредиенты на низкой скорости.
Continue stirring the cream not with a blender, but with a spatula or spoon. You should get a homogeneous cream without lumps.
Продолжайте помешивать крем уже не блендером, а лопаткой или ложкой. У вас должен получиться однородный крем без комочков.