Select the products you need. Wash the vegetables thoroughly and peel them. Select and clean your work surface.
Выделите продукты, которые нужно. Овощи тщательно перемойте и снимите с них кожуру. Выберите и очистите рабочую поверхность.
Chop the celery and leeks.
Нарежьте сельдерей и лук-порей.
Shred the cabbage into thin long strips.
Тонкими длинными полосками пошинкуйте капусту.
Cut the chicken into portions.
Нарежьте курицу порционными кусочками.
Cook the broth. To do this, cook the chicken in salted water with the addition of bay leaf and allspice for 15-20 minutes.
Сварите бульон. Для этого варите курицу в подсоленной воде с добавлением лаврового листа и душистого розового перца в течение 15-20 минут.
Add shredded cabbage to the soup. Cook for 3-5 minutes.
Добавьте в суп нашинкованную капусту. Варите в течение 3-5 минут.
Place chopped celery, grated horseradish and leeks in a saucepan. Cook the soup for another 5-7 minutes.
Положите в кастрюлю нарезанный сельдерей, тертый хрен и лук-порей. Варите суп еще 5-7 минут.
Transfer the prepared dietary cabbage soup from the pan into deep dishes, in portions. Sprinkle with ground pepper. Bon appetit!
Переложите готовые диетические щи из кастрюли в глубокие блюда, по порциям. Присыпьте молотым перцем. Приятного аппетита!