Peel the pumpkin in advance and cut it into small cubes. Microwave for 5-7 minutes to soften. Puree the pumpkin using a blender. Remove the butter from the refrigerator 1-2 hours before cooking. It should be at room temperature when used in the recipe. Prepare a saucepan with a thick bottom.
Заранее очистите тыкву и порежьте ее на небольшие кубики. Отправьте в микроволновку на 5-7 мин для размегчения. Сделайте из тыквы пюре при помощи блендера. Достаньте из холодильника сливочное масло за 1-2 часа до приготовления. К моменту использования в рецепте оно должно быть комнатной температуры. Подготовьте сотейник с толстым дном.
Start preparing the pumpkin cream. According to the recipe, combine cream, egg, sugar and flour in a saucepan with a thick bottom. Mix all ingredients thoroughly until smooth.
Приступайте к приготовлению крема из тыквы. По рецепту соедините в сотейнике с толстым дном сливки, яйцо, сахар и муку. Тщательно перемешайте все ингредиенты до однородной консистенции.
Add pumpkin puree to the resulting mixture and mix again. Place the future pumpkin cream over medium heat and cook for 10 minutes, stirring constantly. Once the mixture begins to thicken, remove the container from the heat.
Добавьте к получившейся смеси тыквенное пюре и снова перемешайте. Поставьте будущий тыквенный крем на средний огонь и варите 10 мин, постоянно помешивая. После того, как масса начнет густеть, снимите емкость с огня.
Move on to the final step of creating the pumpkin cream. Mix the butter into the resulting mixture until it is completely dissolved. Leave the pumpkin cream covered until it cools completely.
Переходите к завершающему этапу создания тыквенного крема. Смешайте с получившейся смесью сливочное масло до полного его растворения. Оставьте крем из тыквы под крышкой до полного остывания.
Serve pumpkin cream as an independent dish in beautiful bowls.
Тыквенный крем как самостоятельное блюдо подавайте в красивых креманках.