If you are using frozen meat, you must first defrost it completely. Defrosting should be slow and gradual. Therefore, we place the meat from the freezer into the refrigerator, and take care of collecting excess water in a special tray.
Если вы используете замороженное мясо, необходимо его предварительно полностью разморозить. Разморозка должна быть медленной, постепенной. Поэтому из морозильника мясо помещаем в холодильник, позаботимся о сборе лишней воды в специальный поддон.
The meat needs to be prepared for frying: cut the meat into steaks 1.5 - 2 cm thick across the grain, rinse each piece and dry well with a towel. Rub black pepper over each piece.
Мясо требуется подготовить к жарке: нарежьте мясо на стейки толщиной 1,5 — 2 см поперек волокон, промойте каждый кусок и хорошо обсушите полотенцем. Натрите черным перцем каждый кусок.
Cooking steak requires frying over high heat for 4-5 minutes on each side. Salt the steak before serving.
Приготовление бифштекса требует жарки на сильном огне в течение 4-5 минут с каждой стороны. Солите бифштекс перед подачей.
It is better to warm the plates before serving. The fashion has come into our everyday life to serve steak on a beautiful cutting board.
Перед подачей тарелки лучше подогреть. В наш быт приходит мода подавать бифштекс на красивой разделочной доске.