Pour boiling water over the lentils. Let it swell. Wash the vegetables. Peel onions, carrots, garlic. Finely chop the peppers, tomatoes, onions, and garlic. Grate the carrots.
Залейте чечевицу кипятком. Дайте ей набухнуть. Вымойте овощи. Лук, морковь, чеснок очистите. Перец, помидоры, лук, чеснок мелко нарежьте. Морковь натрите на терке.
Cook the lentils. Drain the water in which the lentils were soaked. Fill it with fresh cold water and place on medium heat. Wait for it to boil. Reduce flame to low. Cook for 20 minutes.
Сварите чечевицу. Слейте воду, в которой чечевица была замочена. Залейте ее свежей холодной водой и поставьте на средний огонь. Дождитесь закипания. Убавьте пламя до минимума. Варите 20 минут.
Fry vegetables and meat. Heat oil in a frying pan. Add onions and carrots. Fry for about 5 minutes, then add meat, garlic, tomatoes and bell pepper to the root vegetables. Sprinkle with seasonings. Pour in ½ cup of water. Stir. Simmer for 20 minutes over medium heat.
Обжарьте овощи и мясо. Разогрейте в сковороде масло. Добавьте лук и морковь. Обжаривайте около 5 минут, после чего положите к корнеплодам мясо, чеснок, помидоры и болгарский перец. Посыпьте приправами. Залейте ½ стакана воды. Помешайте. Тушите 20 минут на среднем огне.
Bake ribs with lentils. Place the meat with vegetables and lentils in a baking dish. Pour 2 glasses of water, add tomato paste. Mix well. Place the dish in the oven preheated to 180 degrees for 60 minutes.
Запеките ребрышки с чечевицей. Переложите мясо с овощами и чечевицей в форму для запекания. Залейте 2 стаканами воды, добавьте томатную пасту. Хорошо перемешайте. Уберите блюдо в духовку, разогретую до 180 градусов, на 60 минут.
Before serving, place the ribs with lentils and vegetables into serving bowls and garnish with parsley.
Перед подачей разложите ребрышки с чечевицей и овощами в порционные тарелки и украсьте петрушкой.