Wash the ribs and cut into portions. Wash and peel the vegetables, remove the seeds and internal membranes from the pepper. Cut the zucchini and eggplant into cubes, cut the bell pepper into slices, and cut the carrots into slices. Finely chop the onion. Wash the greens, dry on paper towels, and chop finely. Heat a cauldron with vegetable oil.
Промойте ребра, нарежьте порционно. Овощи вымойте и очистите, из перца удалите семена и внутренние перегородки. Порежьте кабачок и баклажан кубиками, болгарский перец нарежьте ломтиками, морковь — кружочками. Мелко нарубите репчатый лук. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте. Разогрейте казан с растительным маслом.
Prepare the ribs. Season the ribs with salt and pepper. Place in a cauldron with heated oil and fry until golden brown on each side, approximately 7-10 minutes. Reduce heat, cover and simmer for 40 minutes.
Приготовьте ребра. Ребрышки приправьте солью и перцем. Выложите в казан с разогретым маслом и обжарьте до румяной корочки с каждой стороны, приблизительно 7-10 минут. Уменьшите огонь, накройте крышкой и тушите 40 минут.
Add vegetables and cook until done. When the pork ribs are almost ready, add onions, carrots, zucchini, eggplant and bell peppers to the cauldron. Sprinkle with salt and pepper and add soy sauce. Mix thoroughly and simmer until tender, stirring occasionally. Approximate cooking time 40 minutes.
Добавьте овощи и доведите блюдо до готовности. Когда свиные ребрышки будут уже почти готовы, выложите в казан лук, морковь, кабачок, баклажан и болгарский перец. Посыпьте солью и перцем, добавьте соевый соус. Тщательно перемешайте и тушите до готовности, периодически перемешивая. Ориентировочное время приготовления 40 минут.
Place the ribs with vegetables on serving plates and garnish with fresh herbs.
Ребрышки с овощами выложите на порционные тарелки и украсьте свежей зеленью.