Rinse the ribs and remove any film. Prepare the electric grill.
Промойте ребра и очистите их от пленки. Подготовьте электрогриль.
Prepare the ribs for roasting. To do this, cut them into portions of 3-4 ribs. Combine salt, pepper, sugar, mustard, chili in a deep container, mix and rub the mixture on all sides of the ribs.
Подготовьте ребра к жарке. Для этого нарежьте их порциями по 3-4 ребра. Соедините в глубокой емкости соль, перец, сахар, горчицу, чили, перемешайте и натрите смесью ребра со всех сторон.
Fry the pork ribs. Place the meat on the electric grill, turn on the "pork" mode and fry until done, about 15-20 minutes on each side, turning over during cooking.
Зажарьте свиные ребрышки. Выложите мясо на решётку электрогриля, включите режим "свинина" и жарьте до готовности примерно 15-20 минут с каждой стороны, переворачивая в процессе готовки.
Serve the finished ribs with barbecue sauce.
Готовые ребрышки подайте к столу с соусом барбекю.