Wash the ribs and cut into portions of 4-5 ribs each, place in a deep pan. Peel the garlic and ginger. Turn on the oven to grill mode.
Промойте ребра и нарежьте порциями по 4-5 ребер в каждой, сложите в глубокую кастрюлю. Очистите чеснок и имбирь. Влючите духовку на режим "гриль".
Prepare the marinade. To do this, mix soy sauce with wine vinegar and add to the pan with the ribs. Pour water over the ribs until it completely covers them and stir. Crush the garlic cloves with a knife and add to the pan. Then cut the ginger into slices and add to the pan.
Приготовьте маринад. Для этого соевый соус смешайте с винным уксусом и добавьте в кастрюлю с ребрами. Залейте ребра водой так, чтобы она полностью их накрыла, перемешайте. Раздавите зубчики чеснока ножом и отправьте в кастрюлю. Затем нарежьте имбирь на пластинки и добавьте в кастрюлю.
Prepare the ribs. To do this, put the pan on the fire. When the liquid comes to a boil, reduce the heat and simmer the ribs for about 90 minutes. Remove the ribs and let them dry slightly. Place dry ribs on a rack in the oven. Cook for 5-10 minutes on grill until golden brown.
Приготовьте ребра. Для этого поставьте кастрюлю на огонь. Когда жидкость закипит, уменьшите огонь и варите ребрышки примерно 90 минут. Выньте ребра и дайте им немного обсохнуть. Сухие ребрышки выложите на решетку в духовку. Готовьте 5-10 минут на режиме "гриль" до образования румяной корочки.
Place the finished ribs on a plate and serve with barbecue sauce.
Готовые ребрышки выложите на тарелку и подайте с соусом барбекю.