Prepare the ingredients for the shrimp and avocado bowl. Peel the shrimp, cut in half. Wash the cucumbers, tomatoes and radishes, cut into small pieces. Peel the avocado and cut into small slices. Boil the rice. Prepare lemon and orange juice. Wash the greens and chop finely. Tip: The most beneficial properties are found in brown rice and brown basmati rice.
Подготовьте продукты для боула с креветками и авокадо. Креветки очистите, разрежьте пополам. Огурцы, томаты и редис вымойте, нарежьте на маленькие кусочки. Почистите авокадо и нарежьте на мелкие ломтики. Отварите рис. Приготовьте сок лимона и апельсина. Зелень вымойте и мелко порубите. Совет: Больше всего полезных свойств содержится в буром рисе и неочищенном рисе басмати.
Prepare the shrimp. Pour olive oil into a frying pan, heat it, then add the shrimp and fry for 3-4 minutes.
Подготовьте креветки. На сковороду налейте оливковое масло, раскалите, затем выложите креветки и обжарьте в течение 3-4 минут.
Prepare the shrimp bowl sauce. In a deep bowl, combine rice vinegar, lemon and orange juice. Stir. Season the mixture with cooked rice.
Приготовьте соус для боула с креветками. В глубокой миске соедините рисовый уксус, сок лимона и апельсина. Перемешайте. Заправьте смесью вареный рис.
Make shrimp poke salad. Place the spiced rice in a bowl and top with shrimp, radishes, cucumbers, cherry tomatoes, avocado, corn, onion and cilantro.
Сделайте салат поке с креветками. В миску выложите пряный рис, сверху добавьте креветки, редис, огурцы, помидоры черри, авокадо, кукурузу, лук и кинзу.
Before serving the poke dish, sprinkle the shrimp dish with sesame seeds.
Перед подачей поке блюдо с креветками посыпьте кунжутом.