Rinse the eggs and pat them dry with a paper towel. For baking you will need a silicone mold.
Промойте яйца и промокните их бумажным полотенцем. Для выпечки потребуется силиконовая форма.
Prepare the casserole mixture. Separate the whites from the yolks. Place the whites in the refrigerator. In a bowl, mix the yolks with cottage cheese, milk and vanilla using a fork or blender on medium power. Remove the whites from the refrigerator and beat them until fluffy. Add to the curd mass and stir.
Подготовьте смесь для запеканки. Отделите белки от желтков. Белки уберите в холодильник. В миске смешайте желтки с творогом, молоком и ванилином при помощи вилки или блендера на средней мощности. Достаньте белки из холодильника и взбейте их до пышной пены. Добавьте к творожной массе и перемешайте.
Prepare the casserole. Preheat the oven to 170 degrees. Place the casserole mixture in a silicone mold. Bake for 45-50 minutes until golden brown. Remove the casserole from the oven and let cool.
Приготовьте запеканку. Разогрейте духовку до 170 градусов. Выложите смесь для запеканки в силиконовую форму. Запекайте 45-50 минут до золотистой корочки. Достаньте запеканку из духовки, дайте остыть.
Cut the finished casserole into pieces, place on serving plates and pour over honey.
Порежьте готовую запеканку на кусочки, положите на порционные тарелки и полейте медом.